Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqerore

Dekani : Prof.  dr. Gëzim Sala

                            gsala@uogj.edu.al

Zv/Dekan:   Prof.Dr.Gezim Rredhi             e-mail: grredhi@uogj.edu.al

Departamenti i Histori – Gjeografisë

Departamenti i Gjuhes Shqipe

Departamenti i Letersise

Departamenti i Gjuheve te Huaja

Departamenti i Gjuhes,Letersise dhe Qyteterimit Grek

Departamenti i Edukimit dhe Metodologjise se Mesimdhenies