Gjithë Aktivitetet

   Aktivitetet me te fundit klikoni per informim:

Më datë, 12.04.2019, Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastër, organizoi  ceremoninë e dhënies së titullit  “Honoris Causa”  për dy personalitete të shquara akademike të botës shqiptare,                                     Akademikun  Shaban Sinani dhe Prof.dr. Arben Malaj 

“Honoris Causa”  

 Kliko  per me teper titulli  “Honoris Causa”  

 Per me teper…

Universiteti “Eqrem  Çabej“ i Gjirokastrës vizitohet nga Ambasadori i Republikës së Turqisë në Tirane.

    Per me teper…

Takim pune i Rektorit Prof.dr. Bektash  Mema Universiteti “ Eqrem Çabej ” dhe Prof. Luciano De Bonis Universiteti i Molise – Itali .


Simpozium ndërkombëtar për Vlerësimin dhe Misionin e Universiteteve.

Takim  pune  i  Prof.dr  Bektash  Mema – Rektor  i  Universitetit  të  Gjirokastrës  dhe Prof. Antonio Felice Uricchio -Rektor  i  Universitetit “Aldo  Moro ”  të  Barit .

Aktiviteti promovues studentor     Ditën e premte, datë 27.04.2018, ora 10°°, u organizua një aktivitet promovues studentor me studentë të Degës Histori – Gjeografi në sallën “Mediatekë”në kuadër të 50 – vjetorit të krijimit të Universitetit “Eqrem Çabej”, Gjirokastër. 

Aktivitete prej 2016 e ne vazhdim

Aktivitetet F.E.Sh.Sh.

 Departamenti i Edukimit dhe Metodologjisese Mesimdhenies

Departamenti i Gjuhes Shqipe

Departamenti i  Letersise

Departamenti i Historise dhe Gjeografise

Aktivitetet F.E.

          Evente te studenteve ne vite  Fakulteti Ekonomik 

          Aktivitetet e studenteve te fakultetit ekonomik

Aktivitete F.Sh.N.

Departamenti i Infermierisë

 AKTIVITETE ALUMNI:

Aktivitete te ndryshme Alumni

Aktivitete mini futboll Alumni