Oraret per Vitin Akademik

Si pasojë e përhapjes së shpejtë të Covid-19  , Komiteti Teknik i Ekspertëve vendosi pezullimin e mësimdhënies në auditore.

Në këto kushte njoftojmë se mësimi muajin e parë të këtij viti akademik do të zhvillohet online.

Logohuni në email – et zyrtare (me të cilat jeni regjistruar në UGJ) për të hyrë në klasat online.

Na ndiqni në rrjetet tona sociale për më shumë informacion.

Oraret e zhvillimit të mësimit për mësimin në distance gjeni në linket me poshte:

Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqerore

ORARI ANGLISHT Master Profesional

ORARI ANGLISHT BA

ORARI Gjuhe-Letersi  Master Profesional

ORARI Gjuhe Letersi Shqipe BA

ORARI Gjuhe-Letersi  Qyteterim Grek Master Profesional

ORARI Gjuhe Letersi Qyteterim Grek BA

ORARI Histori Gjeografi  Master Profesional

ORARI Histori Gjeografi  BA

ORARI HISTORI-GJUHË ITALIANE Master Profesional

ORARI HISTORI-GJUHË ITALIANE BA

ORARI Mesuesi Arsimi Fillor dhe Parashkollor BA

ORARI Prog. Profesional 2-vjecar Udherefyesi Turistik

ORARI Prog. Profesional 2-vjecar Edukatore 0-3 vjeç

ORARI Prog. Profesional 2-vjecar Librar dhe Bibliotekar

·  Fakulteti i Shkencave te Natyres

Orari Matematike Informatike

Orari Teknologji Informacioni

ORARI INFERMIERI MAMI

ORARI INFERMIERI E PERGJITHSHME

Orari Master ne Matematike Informatike II

Orari Bachelor ne Bilogji Kimi

Orari Master ne Bilogji Kimi

·  Fakulteti Ekonomik

Orari i mesimit on-line Programet Bachelor

Orari i mesimit on-line Programet Master Profesional

Orari i mesimit on-line Programet Profesional 2-vjecar