Hapesira online per studentet ESSE3

Per tu regjistruar online te gjithe studentet e rinj per vitin akademik 2019-2020 likojme me poshte:

Klikim për regjistrim

Per te kontrolluar llogarine online çdo student mund te hyje dhe te informohet
me statusin  per notat detyra kursi pagesat data provimesh etj.

  Biblioteka virtuale

Aksesi online do të mundësohet me emailin që përdorni në universitetetin tuaj duke aksesuar këtë link 

   Gjithashtu mund te logohen te gjithe studentet e regjistruar me heret :


  Klikoni  të logoheni