𝗙𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗔𝗴𝗿𝗼𝗰𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲 𝗔𝗹𝗯𝗮𝗻𝗶𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟭

Njoftime Studentet

Bëhu pjesë e organizmit të

“𝗙𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗔𝗴𝗿𝗼𝗰𝗵𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗴𝗲 𝗔𝗹𝗯𝗮𝗻𝗶𝗮 𝟮𝟬𝟮𝟭”

🗓14 Korrik 2021, 📌online & fizikisht

(Kampusi i ri i Univeristetit Barleti, Selitë)

Studentë nga të gjitha universitetet ftohen që të aplikojnë deri më datë 12 Korrik në linkun:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd3krE45Offes…/viewform

Kush mund të aplikojë?

Individë me ide biznesi në sektorin agro dhe startup-e që ekzistojnë prej jo më shumë se 5 vitesh.

TargetFituesi i Future AgroChallenge Albania 2021, do të marrë pjesë në kompeticionin ndërkombëtar Future AgroChallenge, Greqi.

Për më shumë informacion mbi kompeticionin vizitoni: https://business-terminal.triplecity.al/future-agro…/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *