Hapet thirrja për aplikime në kuadër të programit GLOBAL UGRADE

Njoftime Studentet

GLOBAL UGRAD është një program i Byrosë së Çështjeve Arsimore dhe Kulturore të Departamentit të Shtetit të Shteteve të Bashkuara dhe synon të rekrutojë pjesëmarrës nga prejardhje të nënpërfaqësuara, të cilët nuk kanë pasur mundësi të tjera për të studiuar në Shtetet e Bashkuara. Kliko per me teper..

Të interesuait duhet të aplikojnë on-line duke klikuar në linkun ugrad_student_application_2022 (webportalapp.com) deri në 6 janar 2022.

 Për pyetje dhe informacione të tjera të interesuarit mund të na kontaktojnë me email  CultureandEducationTirana@state.gov

Informacioni i plotë është i postuar në faqen web të Ambasadës së SHBA https://al.usembassy.gov/education-culture/educational-exchange-programs/2016-2017-global-ugrad-student-application/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *