Ditet e Hapura te Universitetit per maturantet

Ne dt 07.04.2017 ne ambientet e Universitetit Eqrem Çabej, u organizuan Ditet e Hapura te Universitetit per maturantet: Ditet e Hapura Federata Shqiptare e Sporteve Universitare në bashkëpunim me pedagogët e disiplinave sportive të UGJ-së, organizuan një tur aktivitetesh sportive në disiplinat volejboll për vajza dhe minifutbollLexo më shumë…