Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit me Akademinë Shqiptare të Arteve dhe Shkencave.

Të pranishëm në takimin me rektorin e UGJ, prof.dr. Bektash Mema, ishin presidenti aktual i ASHASH prof.dr. Ksenofon Krisafi, anëtarët dhe njëherazi ish – presidentë të kësaj Akademie, prof.dr. Fatos Tarifa dhe prof.dr. Isuf Kalo.  Për rektorin Mema kjo marrëveshje do t’u japë një tjetër impuls marrëdhënieve mes UGJ –Lexo më shumë…