Ndryshimet demografike globale dhe ndikimi i tyre në gjeopolitikën euro-aziatike

“Ndryshimet demografike globale dhe ndikimi i tyre në gjeopolitikën euro-aziatike” ka qenë tema eleksionit të hapur që prof.dr. Fatos Tarifa ka mbajtur në ambientet e Universitetit të Gjirokastrës.Prezantimi i prof. Tarifës u përqendrua në rajonin e gjerë të Euroazisë. Ai trajtoi rolin në rënie të Evropësdhe paraqiti tezën eLexo më shumë…