Bisedojmë së bashku në anglisht

Anëtarë të stafit akademik dhe studentë të Universitetit të Gjirokastrës janë bërë së bashku në një takim miqësor, në formë bashkëbisedimi, me prof. Erik Archer. Studiuesi amerikan i Universitetit Western Michigan, do të jetë përgjatë një viti akademik pjesë e Universitetit të Gjirokastrës, për të kontribuar në ndërkomLexo më shumë…