Bursa nga Ministria Austraike e Arsimit- OeAD map dhe Open Calls per bursat 2023/24

Thirrjet për aplikime për programe të shumta bursash dhe financimi të drejtuara nga OeAD janë aktualisht të hapura! Programe të tilla si Ernst Mach – në mbarë botën, Franz Werfel dhe Richard Plaschka janë të hapura për aplikantët nga e gjithë bota, Ernst Mach – ASEA-UNINET, Ernst Mach për të studiuar në një universitet austriak Lexo më shumë…