Programet e studimit me karakter profesional 2 vjecar

  •   Programe Studimi 2 vjecar me karakter profesional
  • 1.  “Edukatore per Zhvillimin dhe Edukimin e femijerise se Hershme  (0-3)vjeç
  • 2.  “Udherrefyes Turistik” 
  • 3.  “Librar dhe Bibliotekar”