Ceremoninë e dhënies së titullit “Honoris Causa”

Aktivitete

Më datë, 12.04.2019, Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastër, organizoi  ceremoninë e dhënies së titullit  “Honoris Causa”  për dy personalitete të shquara akademike të botës shqiptare, Akademikun  Shaban Sinani dhe Prof.dr. Arben Malaj 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *