BURSA STUDIMI NË UNIVERSITETIN POLITEKNIK MARCHE ANKONA ITALI VITI AKADEMIK 2021-2022

Njoftime Studentet

Sekretariati i Përhershëm i Iniciativës Adriatik Jon ofron 10 bursa dyvjeçare, të financuara nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Italisë, të cilat do t’u jepen studentëve që vijnë nga rajoni Adriatik-Jonian dhe Ballkani Perëndimor për t’u regjistruar në një nga katër kurset e masterit, të cilat do të zhvillohen ne gjuhën angleze në Universitetin Politeknik Marche, në degët:

  • Ekonomi dhe tregti ndërkombëtare;
  • Inxhinieri biomjekësore;
  • Inxhinieri mjedisore dhe innovation;
  • Menaxhimi i ushqimit dhe pijeve.

Më poshtë linku i publikimit në faqen web të MASR:

https://uogj.edu.al/upload/njoftim-web-Marche-Ankona_01-11-2021.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *