Thirrja për aplikime në kuadër të programit OeAD

Njoftime Studentet

Aplikimet për programet, si Ernst Mach-weltweit, Franz Werfel dhe Richard Plaschka janë të hapura për aplikantë nga e gjithë bota, ndërsa CEEPUS dhe programet dypalëshe të veprimit janë të kufizuara sipas rajoneve. Kliko per me teper..

Informacione të mëtejshme mbi këto dhe shumë programe të tjera bursash nga  OeAD mund të gjeni këtu.

Gjithashtu informacione të përgjithshme në lidhje me studimet në Austri mund të gjeni në faqen e internetit: www.studyinaustria.at

Një tjetër projekt që ofrohet është  oead.map. Oead.map është një hartë në internet që bën të mundur vizualizimin e projekteve dhe mbajtësve të bursave të mbështetur nga OeAD dhe ka të bëjë me bërjen e dukshme të financimit të OeAD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *