Konferenca Shkencore : QENDRAT E BANUARA TE SHQIPERISE, GJENDJA DHE E ARDHMJA

THIRRJE PËR PJESËMARRJE15 dhjetor 2021Akademia e Shkencave e Shqipërisë, në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Xhuvani” – Elbasan dhe Universitetin “Eqrem Çabej” Gjirokastër dote organizojë: KONFERENCËN SHKENCORE QENDRAT E BANUARA TË SHQIPËRISË – GJENDJA DHE E ARDHMJA
Lexo më shumë…

𝐌𝐄𝐒𝐀𝐙𝐇𝐈 𝐈 𝐑𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑𝐈𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐅. 𝐃𝐑. 𝐁𝐄𝐊𝐓𝐀𝐒𝐇 𝐌𝐄𝐌𝐀 𝐏𝐄𝐑 𝐇𝐀𝐏𝐉𝐄𝐍 𝐄 𝐕𝐈𝐓𝐈𝐓 𝐓𝐄 𝐑𝐈 𝐀𝐊𝐀𝐃𝐄𝐌𝐈𝐊 𝟐𝟎𝟐𝟏-𝟐𝟎𝟐𝟐

Të dashur studentë! Më së pari e ndiej për obligim t’u uroj suksese të gjithë studentëve për fillimin e vitit akademik 2021-2022, veçanërisht studentëve të viteve të para, (bachelor dhe programe profesionale), që kanë zgjedhur UGJ.Ky vit akademik do të rinis në auditore, pas një viti akademik që lamë pas, të zhvilluar tërLexo më shumë…