Hapet thirrja për mbështetjen me grante të klubeve studentore nga të gjitha shkollat e larta në Shqipëri.

Në kuadër angazhimit të studentëve të Universitetit të Gjirokastrës në projekte gjithëpërfshirëse, zyra e projektit CleanScore po asiston në shpërndarjen e nismës së re nga projekti B4student. Nëpërmjet kësaj nisme synohet te nxitet jetësimi i projekt-ideve nga studentët me impakt pozitiv në komunitet.Fusha e projekteve ësLexo më shumë…

Hapet thirrja per pjesemarrje ne trajnimet e organizuara nga Universiteti i Granades ne kuader te aktiviteteve te Projektit TeComp.

Ne kuader te Projektit TeComp (Strengthening Competences in Higher Education in Natural and Mathematical Sciences) ku Universiteti yne eshte partner, do te filloje ne daten 1 dhjetor, ora 10:00, prang Zyres se Marredhenieve me Jashte dhe Kerkimit Shkencor, nje cikel trajnimesh online i udhehequr nga staff akademik i Universitetit te Granades, SpanLexo më shumë…

Hapet thirrja per aplikim per bursa studimi te cikleve Master dhe Doktorature ne Universitetin Mohamed bin Zayes te Inteligjences Artificiale (MBZUAI).

Ky universitet eshte themeluar ne vitin 2019 dhe ofron programe ne fushen e Inteligjences Artificiale per studentet vendas dhe nderkombetare. Themelimi i “MBZUAI” eshte pjese e strategjise se Emirateve to Bashkuara Arabe per Inteligjencen Artificiale 2031. Procesi i perzgjedhjes se studenteve ndjek nje procedure teper rigoroze, ku standard eshtLexo më shumë…

Universiteti “Eqrem Cabej” pjesë e panairit #EU4Education

Universiteti  “Eqrem Cabej” ishte pjesë e panairit te organizuar nga zyra e Delegacionit Europian në Shqipëri, #EU4Education Fair. Ne panair u prezantuan projektet ku jemi partnere ose koordinatore dhe programet e shkembimit ku studentet tane kane qene apo do te jene pjese ne kuader te programit Erasmus+. Stendën e Universitetit e vizitoi AmLexo më shumë…

BURSA STUDIMI NË UNIVERSITETIN POLITEKNIK MARCHE ANKONA ITALI VITI AKADEMIK 2021-2022

Sekretariati i Përhershëm i Iniciativës Adriatik Jon ofron 10 bursa dyvjeçare, të financuara nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Italisë, të cilat do t’u jepen studentëve që vijnë nga rajoni Adriatik-Jonian dhe Ballkani Perëndimor për t’u regjistruar në një nga katër kurset e masterit, të cilatLexo më shumë…