Konferenca Shkencore : QENDRAT E BANUARA TE SHQIPERISE, GJENDJA DHE E ARDHMJA

THIRRJE PËR PJESËMARRJE15 dhjetor 2021Akademia e Shkencave e Shqipërisë, në bashkëpunim me Universitetin “Aleksandër Xhuvani” – Elbasan dhe Universitetin “Eqrem Çabej” Gjirokastër dote organizojë: KONFERENCËN SHKENCORE QENDRAT E BANUARA TË SHQIPËRISË – GJENDJA DHE E ARDHMJA
Lexo më shumë…