Universiteti “Eqrem Cabej” pjesë e panairit #EU4Education

Universiteti  “Eqrem Cabej” ishte pjesë e panairit te organizuar nga zyra e Delegacionit Europian në Shqipëri, #EU4Education Fair. Ne panair u prezantuan projektet ku jemi partnere ose koordinatore dhe programet e shkembimit ku studentet tane kane qene apo do te jene pjese ne kuader te programit Erasmus+. Stendën e Universitetit e vizitoi AmLexo më shumë…