Hapet thirrja per aplikim per bursa studimi te cikleve Master dhe Doktorature ne Universitetin Mohamed bin Zayes te Inteligjences Artificiale (MBZUAI).

Ky universitet eshte themeluar ne vitin 2019 dhe ofron programe ne fushen e Inteligjences Artificiale per studentet vendas dhe nderkombetare. Themelimi i “MBZUAI” eshte pjese e strategjise se Emirateve to Bashkuara Arabe per Inteligjencen Artificiale 2031. Procesi i perzgjedhjes se studenteve ndjek nje procedure teper rigoroze, ku standard eshtLexo më shumë…