Oraret dhe sezoni i provimeve – FE

Fakulteti Ekonomik

  • Orari i mesimit Programet Bachelor
  • Orari i mesimit Programet Master Profesional
  • Orari i mesimit Programet Profesional 2-vjecar

Provimet për sezonin e dimrit dhe te veres 2022-2023 Fakulteti Ekonomik:

Provimet për sezonin e dimrit dhe te veres 2021-2022 Fakulteti Ekonomik:

Provimet për sezonin e vjeshtes 2021 -2022 Fakulteti Ekonomik: