Trajnimet pilot- implementimi dhe impakti i tyre

Një grup pune nga stafi akademik i UGJ-së mori pjesë në takimin me temë: “Trajnimet pilot- implementimi dhe impakti i tyre”, zhvilluar në datat 06-07 qershor në ambientet e Universitetit “Aleksander Moisiu”, Durrës, në kuadër të projektit EntrAl.Grupet e punës nga të gjitha universitetet partnere,  europiane dhe shqiptare  diskutuanLexo më shumë…