Test Dates & Locations June 2022

Njoftime Studentet

Me date 02/06/2022 prane Universitetit “Eqrem Çabej”, Gjirokaster, si qender e aurorizuar testimi organizohet seanca e rradhes e testimit dhe certifikimit te njohurive ne gjuhen angleze. TOEIC zhvillohet dhe monitorohet nga STA , Albania. Te gjithe te interesuarit, mund te marrin informacion dhe te regjistrohen online prane faqes zyrtare te STA. Faleminderit!

TOEIC L&R

CITY: Gjirokaster
UNIVERSITY: Universiteti Eqrem Cabej
TESTING LOCATION: Universiteti Eqrem Cabej
DATE: 02/06/2022
TIME: 15:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *