Publikohet lista e studentëve të Certifikuar në trajnimet pilot të zhvilluara në UGJ

Qendra e te mesuarit gjate gjithe jetes

Në kudrin e projektit EntrAL, bazuar në udhëzuesin e projektit dhe në marrëshjen e nënshkruar nga të gjithë partnerët, publikohet lista  me emrat e anëtarëve të stafit akademik dhe të studentëve të Certifikuar në trajnimet pilot të zhvilluara në UGJ.

Publikimi do të jetë funksional dhe do të pasurohet me trajnimet në vazhdim.                                 Emrat e trajnereve te stafit akademik:

Majlinda  Bobrati

Eduina  Guga

Irena  Boboli

Me poshte gjeni listat respektive dhe numrin e krediteve të fituara nga secili target grup.

Listat janë gjeneruar bazuar mbi procesverbalet autentike të vlerësimit të pjesmarrësve në trajnimet respektive, të depozituara dhe lehtësisht të verifikueshme pranë Qendrës LLL.

Lista emërore e stafit akademik të çertifikuar në trajnimin pilot

“Drejt një mendësie sipërmarrëse”, ECTS: 1

Nr.Emër  Mbiemër
 AidaSotiri
 AleksandërBoboli
 Almira Sadikaj
 Aneta Çomo
 Arben Gaba
 ArjanGjini
 Arjeta Xhemali
 DonikaBoboli
 DritanRami
 Eljana Kokalari
 ElvanaStavri
 Etleva Hysaj
 EtlevaKorkuti
 EvanthiaJovani
 FlorjanaPango
 Inva Muho
 Isidor Kokalari
 Jaho Cana
 JoanaTaçi
 KostandoKseka
 Kozeta Sala
 Krisanthi Naka
 Laureta Konomi
 Manjola Sulaj
 Maria Agolli
 MarinlenaShehu
 Merita Isaraj
 Mirala Taçi
 MirelaKoça
 PamelaBarjami
 Roland Vasili
 Romeo  Mano
 Sashenka Kamberi
 Selaudin Mosho
 SilvanaNeviri
 ValbonaCaushi
 ValentinaBoboli
 Vjollca Rrapai
 Yllka Proda (Kënaçi)
 ZamiraVllaho
 ZhenisaGraçi
 ZhuljetaLilo

Lista e të çertifikuarve në trajnimin studentor “Kamp Inovacioni mbi Sipërmarrjen”

ECTS: 2

Nr.Emër  &Mbiemër
1Abela  Alimema
2Abian  Shehu
3Aida    Lushaku
4Alondra  Dhrami
5Amanda  Mixha
6Andi  Ruçi
7Anila  Mevlani
8Anisa  Daci
9Anxhela  Late
10Anxhela Vangjeli
11Armand  Fule
12Avdul  Alikaj
13Bela  Margo
14Bleona  Zervo
15Bojana  Gjishti
16Bora  Brahimi
17Brunilda  Tepelena
18Dajana  Kapetani
19Dajana  Qirici
20Dallandyshe  Selimi
21Daniel  Okolishta
22Daniela  Goxho
23Donika  Seleni
24Dorentina  Hanelli
25Eleana  Lapa
26Elena  Gjoka
27Elena  Zhuli
28Elizabeta  Skendaj
29Elja  Peshkepija
30Elsa  Golemi
31Elsoida  Mahmuti
32Endri  Gerraj
33Endri  Xhekollari
34Entela  Kordha
35Era   Bendaj
36Eralda  Cino
37Eriada  Dura
38Erisa  Xhafa
39Erjon  Buci
40Erlinda  Gjini
41Ersilda  Boci
42Esmeralda  Rredhi
43Feliks  Pazi
44Fernanda  Marku
45Fiorela  Gjonca
46Flutura  Mullaj
47Gloriana  Kajtani
48Griselda  Tafa
49Hrisulla  Nikuli
50Iljaz  Cami
51Irena  Gudha
52Irini  Tafilaj
53Jetmira  Shkurti
54Joana  Nasi
55Joanis  Çela
56Jorela  Ndreu
57Juela  Bylyshi
58Jusilda  Roboci
59Kadri  Ibro
60Kesjana  Osmani
61Klesijda  Xhaliaj
62Klobeta  Toska
63Konstandina  Xifa
64Kristina  Kumbuli
65Kristina  Murataj
66Liliana  Dova
67Lindita  Beqiri
68Liza  Pllumaj
69Lorena  Maze
70Lorena  Xhija
71Luljeta  Basho
72Lyeda  Duro
73Marigela  Hiraj
74Marina  Dhima
75Marjeta  Mehilli
76Marko  Nurçe  Mico
77Marsida  Asllanaj
78Marsjola  Kuçi
79Matilda  Nelo  Qerrushi
80Megi  Cuna
81Migena   Agalliu
82Mirela  Kocavi
83Naile  Shuti
84Novrus  Hamza
85Orgito  Cako
86Orjana  Kociu
87Pavlina  Bobo
88Pavlina  Golemi
89Rafaela   Rapi
90Rejmir  Hadaj
91Rezarta  Karaj
92Sali  Basho
93Serxhio  Buzi
94Shaniko  Varfa
95Sidorela  Memushi
96Sonila  Çami
97Soviana  Likja
98Stela  Ago
99Suela  Bilaj
100Tatiana  Musta
101Valbona  Shalari
102Valentina  Tocka
103Vini  Aga
104Xhoana  Capoku
105Zamira  Pupa
106Zhaneta  Bobo

Trajnerët: Majlinda Bobrati 

Eduina Guga

Daniela Qiqi 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *