Dita e hënë datë 27.11.2023, do të jetë ditë pushimi

Njoftime

Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastër, ju njofton se me rastin e festave të nëntorit,  dita e hënë datë 27.11.2023, do të jetë ditë pushimi. 

Ministria e Arsimit dhe Sportit njofton se institucionet arsimore do të jenë pushim më datë 27 nëntor 2023, bazuar në vendimin nr. 652, datë 22.11.2023, të Këshillit të Ministrave “Për caktimin e ditës së hënë, datë 27.11.2023, ditë pushimi”.

Procesi mësimor dhe të gjitha aktivitetet që janë përcaktuar për këtë ditë do të zëvendësohen ditën e shtunë datë 02.12.2023.

Universiteti “Eqrem Çabej”, Gjirokastër ju uron festa dhe pushime të mbara! 

https://www.uogj.edu.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *