Konferenca Ndërkombëtare që u zhvillua në Universitetin e Sporteve, Tiranë, në datat 22-23 nëntor 2023

Universiteti i Gjirokastrës, pjesë e Konferencës Ndërkombëtare që u zhvillua në Universitetin e Sporteve, Tiranë, në datat 22-23 nëntor 2023, në kuadër të partneritetit në projektin EntrAl.  Grupi i punës i UGJ dha kontributin e vet në suksesin e Konferencës që përmbylli aktivitetet e këtij projekti, ku morën pjesë pLexo më shumë…

Mundësitë më të mira të studimit në UGJ

Master i nivelit të dytë “𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗠𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗗𝗲𝗴𝗿𝗲𝗲 𝗼𝗻 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻, 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗲𝗿𝘃𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗮𝗻𝗱 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗼𝗳 𝗔𝗿𝗰𝗵𝗶𝘁𝗲𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮Lexo më shumë…

Trajnimet pilot- implementimi dhe impakti i tyre

Një grup pune nga stafi akademik i UGJ-së mori pjesë në takimin me temë: “Trajnimet pilot- implementimi dhe impakti i tyre”, zhvilluar në datat 06-07 qershor në ambientet e Universitetit “Aleksander Moisiu”, Durrës, në kuadër të projektit EntrAl.Grupet e punës nga të gjitha universitetet partnere,  europiane dhe shqiptare  diskutuanLexo më shumë…

Përfundon trajnimi treditor i “Kampit të inovacionit mbi sipërmarrjen”

106 studentë të UGJ u bënë pjesë e trajnimit studentor treditor “Kampi i Inovacionit mbi sipërmarrjen”, ku u pilotuan 4 modulet e dizenjuara në kuadër të projektit EntrAL.Përfaqësues të industrisë, Enea Shalari dhe Klaudio Imeraj, ndanë me audiencën, përvojën e tyre në sipërmarrje që ka nisur gjatë kohës kur ata ishin enLexo më shumë…

Hapet thirrja për aplikime në Konferencën Evropiane për Etikën dhe Integritetin në Akademinë 2023

Konferenca Europiane për Etikën dhe Integritetin në Akademinë 2023 organizohet nga EuropeanNetwork for Academic Integrity (ENAI) dhe Universiteti i Derby-t, Angli.ENAI mirëpret veçanërisht aplikantët nga vendet që nuk kanë qenë të përfaqësuar më parë nëKonferenca Evropiane për Etikën dhe Integritetin në Akademinë.Mbështetja fLexo më shumë…

Së bashku ne mundemi – Together we can

“Klubi i studentëve” – nisma më e re e studentëve të UGJ.“Së bashku ne mundemi – Together we can”. Është kjo motoja që bëri së bashku një grup studentësh, nismëtarë të Klubit të Studentëve në UGJ, me synim kryesor pasurimin e jetës studentore.Më shumë aktivitete, veprimtari argëtuese, edukuese dhe zhvillimore synohenLexo më shumë…

Drejtues të rektoratit të Ugj-së zhvilluan një vizitë zyrtare në Universitetin e Salentos, Lecce, Italy.

Takimet u zhvilluan në kuadër të zbatimit të marrëveshjes së bashkëpunimit midis dy universiteteve.  Gjatë takimit me rektorin e Universitetit të Salentos Fabio Pollice, rektori i UGJ, prof.dr. Bektash Mema vuri theksin mbi shtrirjen e bashkëpunimeve rajonale edhe ndërmjet njësive kryesore për projekte të përbashkëta kërkiLexo më shumë…