UGJ nderon me titullin ❞𝘿𝙤𝙘𝙩𝙤𝙧 𝙃𝙤𝙣𝙤𝙧𝙞𝙨 𝘾𝙖𝙪𝙨𝙖❞ prof. Fatos Tarifa, PhD.

Universiteti i Gjirokastrës ka organizuar sot ceremoninë e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” për prof. Fatos Tarifa, Phd me motivacionin: “𝘗𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘢𝘭𝘪𝘵𝘦𝘵 𝘮𝘦 𝘯𝘥𝘪𝘩𝘮𝘦𝘴𝘢 𝘰𝘳𝘪𝘨𝘫𝘪𝘯𝘢𝘭𝘦 𝘯𝘦̈ 𝘧𝘶𝘴𝘩𝘦̈𝘯 𝘦 𝘴𝘰𝘤𝘪Lexo më shumë…

Marrëveshja me Universiteti Europian i Tiranës

Universiteti i Gjirokastrës vazhdon shtrirjen e marrëveshjeve të bashkëpunimit me universitetetpublike dhe jopublike. Rektori i UGJ, prof.dr Bektash Mema nënshkroi sot marrëveshjen ebashkëpunimit meUniversiteti Europian i Tiranës,përfaqësuar nga rektori i këtij universiteti, prof.dr Tonin Gjuraj. Marrëveshja me Universiteti EuropianLexo më shumë…

Konferenca Ndëruniversitare “Mundësitë dhe sfidat për zhvillim të qëndrueshëm të turizmit”

Universiteti “Eqrem Çabej”, Gjirokastër në bashkëpunim me universitetet partnere : Marin Barleti; “Fan S.Noli”, Korçë ; “LuigjGurakuqi” Shkodër si dhe universitetet e ftuara: Universiteti Bujqësori Tiranës, Universiteti I Tiranës (Fakulteti ekonomik dhe Histori –Filologji) organizon Konferencën Shkencore Ndëruniversitare&Lexo më shumë…

Ceremoninë e dhënies së titullit “Honoris Causa”

Më datë, 12.04.2019, Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastër, organizoi  ceremoninë e dhënies së titullit  “Honoris Causa”  për dy personalitete të shquara akademike të botës shqiptare, Akademikun  Shaban Sinani dhe Prof.dr. Arben Malaj  “Honoris Causa”   Kliko  per me teper titulli  “Honoris Causa” Lexo më shumë…