Perfundon me sukses trajnimi pilot i mesuesve

Njoftim mbi perfundimin me sukses te trajnimit pilot te mesuesve te arsimit te mesem te ulet dhe te larte te arsimit parauniversitar mbi sipermarrjen ne kuader te projektit  EntrAL Gjithashtu, ju bej me dije se javen e ardhshme zhvillohet seanca e rradhes e trajnimit te mesuesve te arsimit fillor dhe atij parashkollor. Duke ju falenderuar Lexo më shumë…

Hapet thirrja për aplikime për studime në United Nations Institute for Training and Research

United Nations Institute for Training and Research hap thirrjen për aplikime për studime të programit Master një vjecar në Drejtësi Ndërkombëtare Publike. Programi master njëvjeçar në Drejtësi Ndërkombëtare Publike ofron trajnime të avancuara me një gamë të gjerë dhe të orientuar drejt praktikës në Drejtësi NdërkombëtarLexo më shumë…

Hapet thirrja për propozime përmateriale mësimore për Shkollën Verore Ndërkombëtare Cif, Ferrol, Spanjë

Kampusi Industrial Ferrol (CIF) është pjesë e Universitetit A Coruna, Spanjë dhe është kampusi i parë i akredituar nga autoritetet qeveritare vendase. Kampusi organizon në datat 17-28 korrik 2023Shkollën Verore Ndërkombëtare mbi Industrinë Smart dhe Prodhimin e Avancuar (Smart Industry and Advanced Manufacturing)   &nbspLexo më shumë…

Drejtues të rektoratit të Ugj-së zhvilluan një vizitë zyrtare në Universitetin e Salentos, Lecce, Italy.

Takimet u zhvilluan në kuadër të zbatimit të marrëveshjes së bashkëpunimit midis dy universiteteve.  Gjatë takimit me rektorin e Universitetit të Salentos Fabio Pollice, rektori i UGJ, prof.dr. Bektash Mema vuri theksin mbi shtrirjen e bashkëpunimeve rajonale edhe ndërmjet njësive kryesore për projekte të përbashkëta kërkiLexo më shumë…