Hapet thirrja për propozime përmateriale mësimore për Shkollën Verore Ndërkombëtare Cif, Ferrol, Spanjë

Njoftime

Kampusi Industrial Ferrol (CIF) është pjesë e Universitetit A Coruna, Spanjë dhe është kampusi i parë i akredituar nga autoritetet qeveritare vendase. Kampusi organizon në datat 17-28 korrik 2023Shkollën Verore Ndërkombëtare mbi Industrinë Smart dhe Prodhimin e Avancuar (Smart Industry and Advanced Manufacturing)          e cila është projektuar për studentë të universitetit dhe të sapodiplomuar, si dhe për studiues dhe profesorë të gatshëm për të përmirësuar aftësitë e tyre. Kliko per me teper..

Kandidatët e interesuar duhet:

• tëdërgojnëpërmbledhjen e propozimitnëinternacionalizacion.campus.industrial@udc.gal: Course-Outline-Form.docx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *