Konferenca Ndërkombëtare që u zhvillua në Universitetin e Sporteve, Tiranë, në datat 22-23 nëntor 2023

Universiteti i Gjirokastrës, pjesë e Konferencës Ndërkombëtare që u zhvillua në Universitetin e Sporteve, Tiranë, në datat 22-23 nëntor 2023, në kuadër të partneritetit në projektin EntrAl.  Grupi i punës i UGJ dha kontributin e vet në suksesin e Konferencës që përmbylli aktivitetet e këtij projekti, ku morën pjesë pLexo më shumë…

Dita e hënë datë 27.11.2023, do të jetë ditë pushimi

Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastër, ju njofton se me rastin e festave të nëntorit,  dita e hënë datë 27.11.2023, do të jetë ditë pushimi.  Ministria e Arsimit dhe Sportit njofton se institucionet arsimore do të jenë pushim më datë 27 nëntor 2023, bazuar në vendimin nr. 652, datë 22.11.2023, të Këshillit të MiniLexo më shumë…