Universiteti “Eqrem Cabej” pjesë e panairit #EU4Education

Aktivitete

Universiteti  “Eqrem Cabej” ishte pjesë e panairit te organizuar nga zyra e Delegacionit Europian në Shqipëri, #EU4Education Fair. Ne panair u prezantuan projektet ku jemi partnere ose koordinatore dhe programet e shkembimit ku studentet tane kane qene apo do te jene pjese ne kuader te programit Erasmus+.
 Stendën e Universitetit e vizitoi Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca, i cili shprehu  interes per numrin e studenteve pjesemarres ne programet e shkembimit dhe perfitimet nga keto iniciativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *