Rrugëtimi drejt të resë sapo nisi!

Njoftime Studentet

10 studentët tanë të UGJ do të shkojnë në SHBA ✈️ për një periudhë 3 – mujore. 

Falë programit Work & Study ata do të punojnë dhe do të jenë pjesëmarrës në aktivitete të ndryshme.

 Një mundësi e shkëlqyer për shkëmbim eksperiencash krahas përforcimit të njohurive të gjuhës angleze. 

Një eksperiencë gjithëpërfshirëse që studentët më pas synojnë ta vënë në zbatim në vendin e tyre.       https://we.tl/t-Q6pxjIPMci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *