30 studentë të Universitetit “Eqrem Çabej” dhe Universitetit të Tiranës janë diplomuar në përfundim të shkollës verore

Aktivitete

30 studentë të Universitetit “Eqrem Çabej” dhe Universitetit të Tiranës janë diplomuar në përfundim të shkollës verore, e organizuar në kuadër të bashkëpunimit mes dy universiteteve nga Njësitë bazë të Historisë dhe Filologjisë në UGJ dhe Njësia Bazë e Historisë, Antropologjisë dhe Gjeografisë në UT.

Në fokus të ligjëratave të mbajtura nga pedagogët e këtyre dy universiteve ishte historia e Shqipërisë në periudhën 1945 – 1990, sidomos ato ngjarje dhe fakte që kanë të bëjnë me krimet gjatë regjimit komunist.

Ligjëratat u mbajtën në vendet ku kanë ndodhur këto ngjarje, si në ish – kampin e internimit në Tepelenë dhe në Kalanë e Gjirokastrës.Kliko per me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *