Testi i Gjuhes Angleze

Njoftime Studentet

Universiteti i Gjirokastrës njofton të gjithë studentët në Master profesional dhe Master shkencor dhe që nuk kanë plotësuar kriterin e gjuhës së huaj, se seanca e radhës e testit ndërkombëtar të gjuhës angleze 𝐓𝐎𝐄𝐈𝐂 zhvillohet në 🗓 datën 16.02.2024, ⏰ora 13:00, në ambientet e 𝐔𝐆𝐉, si qendër e autorizuar testimi. 
 Bashkëngjitur gjeni linkun e regjistrimit online. https://registration.sta-edu.com/agreements/1/1.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *