Bisedojmë së bashku në anglisht

Aktivitete

Anëtarë të stafit akademik dhe studentë të Universitetit të Gjirokastrës janë bërë së bashku në një takim miqësor, në formë bashkëbisedimi, me prof. Erik Archer. Studiuesi amerikan i Universitetit Western Michigan, do të jetë përgjatë një viti akademik pjesë e Universitetit të Gjirokastrës, për të kontribuar në ndërkombëtarizimin e UGJ dhe shkëmbimin e eksperiencave në mësimdhënie.

Ndryshimet kulturore mes dy vendeve kanë qenë në qendër të bisedës gjatë këtij takimi që çeli siparin e takimeve javore të këtij formati.

Prof. Archer pohoi se ka kënaqësi të kontribuojë për praktikimin dhe rritjen e nivelit gjuhësor të anglishtes për stafin dhe studentët. 

Takimet janë të hapura dhe do të zhvillohen çdo ditë të hënë, ora 12:00, salla e Mediatekës në UGJ.

Per me teper..foto nga aktiviteti “Bisedojmë së bashku në anglisht”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *