Hapet thirrja per pjesemarrje ne trajnimet e organizuara nga Universiteti i Granades ne kuader te aktiviteteve te Projektit TeComp.

Njoftime

Ne kuader te Projektit TeComp (Strengthening Competences in Higher Education in Natural and Mathematical Sciences) ku Universiteti yne eshte partner, do te filloje ne daten 1 dhjetor, ora 10:00, prang Zyres se Marredhenieve me Jashte dhe Kerkimit Shkencor, nje cikel trajnimesh online i udhehequr nga staff akademik i Universitetit te Granades, Spanje. Klikoni per me teper..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *