Së bashku ne mundemi – Together we can

“Klubi i studentëve” – nisma më e re e studentëve të UGJ.“Së bashku ne mundemi – Together we can”. Është kjo motoja që bëri së bashku një grup studentësh, nismëtarë të Klubit të Studentëve në UGJ, me synim kryesor pasurimin e jetës studentore.Më shumë aktivitete, veprimtari argëtuese, edukuese dhe zhvillimore synohenLexo më shumë…

Dialekte dhe gjuhët në trashëgimi: rrugëtime të përbashkëta dhe mënyra të njëjta për ruajtjen e tyre

Leksion i hapur nga përfaqësues të Universitetit të Kretës.”Dialekte dhe gjuhët në trashëgimi: rrugëtime të përbashkëta dhe mënyra të njëjta për ruajtjen e tyre” do të jetë leksioni i hapur që do të mbahet nga zonja Marina Tzakosta, lektore  e zhvillimit gjuhësor në Departamentin Pedagogjik të Arsimit Parashkollor, UniversiLexo më shumë…