Përfundon trajnimi treditor i “Kampit të inovacionit mbi sipërmarrjen”

106 studentë të UGJ u bënë pjesë e trajnimit studentor treditor “Kampi i Inovacionit mbi sipërmarrjen”, ku u pilotuan 4 modulet e dizenjuara në kuadër të projektit EntrAL.Përfaqësues të industrisë, Enea Shalari dhe Klaudio Imeraj, ndanë me audiencën, përvojën e tyre në sipërmarrje që ka nisur gjatë kohës kur ata ishin enLexo më shumë…