Hapet thirrja për aplikime në Konferencën Evropiane për Etikën dhe Integritetin në Akademinë 2023

Konferenca Europiane për Etikën dhe Integritetin në Akademinë 2023 organizohet nga EuropeanNetwork for Academic Integrity (ENAI) dhe Universiteti i Derby-t, Angli.ENAI mirëpret veçanërisht aplikantët nga vendet që nuk kanë qenë të përfaqësuar më parë nëKonferenca Evropiane për Etikën dhe Integritetin në Akademinë.Mbështetja fLexo më shumë…