Programi Erasmus +

Projekti TEAVET

BKSTONE projekt Erasmus +

Linku i projektit: https://bkstoneproject.com/projects/

Rektori i Universitetit “E. Cabej “ Prof.Dr. Bektash Mema  në një intervistë për Mediat .

Në qendër të kësaj interviste janë Marrëdheniet Ndërkombetare të Universitetit të  Gjirokastrës  si element i rendësishëm për rritjen cilësore sipas standarteve   bashkëkohore të programeve të studimit si dhe ndërkombëtarizimi   i Titujve të studimit !

Universiteti i Gjirokastres ka sot një numër të konsiderueshem marrëveshjesh bashkëpunimi me universitetet europiane dhe ato  rajonale si dhe mobilitetet gjithmonë  në  rritje   në kuadër të Programit Erasmus + .

Për me shume ndiqni intervisten.

Intervistë për Mediat

Hapet thirrja për pjesëmarrje në Programin Erasmus + me Universitetin Mesdhetar Grek te Kretes:

Thirrja Erasmus + ne Krete

Hapet thirrja për pjesëmarrje në Programin Erasmus + me Universitetin AristotleSelanik Greqi:

Thirrja Erasmus Selanik

Thirrja per pjesmarrje ne Programin Mevlana me Universitetin e Trakise  (Edrene) Turqi.

Programi Mevlana  Universiteti  Trakise Ederne Turqi

Thirrja per pjesmarrje ne Programin Erasmus + me Universitetin e Maqedonise perendimore Kozani Greqi

Thirrja per pjesmarrje ne programin  Erasmus CALL Internship Rebeira Do  Louro Spain:

Erasmus CALL Internship Rebeira Do  Louro Spain

Thirrja per pjesmarrje ne programin Erasmus + me Universitetin e Qipros:

Thirrja per pjesmarrje ne programin Erasmus +

 Open Call for participation in Erasmus + Program with University of Cyprus

Rihapet  dt.01.09.2016 thirrja per pjesmarrje ne programin Erasmus + me Universitetin e Qipros.

Thirrje  per pjesmarrje ne programin Erasmus +

Open Call for participation in Erasmus + Program with University of Cyprus

Marreveshjet e Universitetit te Gjirokastres me KA+1