Thirrja për pjesëmarrje në shkollën verore të Vjenës

Njoftime Studentet

Universiteti i Vjenës organizon çdo vit një shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë nga e gjithë bota në Strobl, në liqenin Wolfgang. “Univie: shkolla verore për Studime Evropiane dhe Ndërkombëtare 2023” do të mbahet nga data 15 korrik deri më 12 gusht 2023.

Klikoni per me teper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *